vidanjare
Fb vidanjare

Preturi

Avem preturi negociabile, atat pentru lucrari desfasurate in Bucuresti, cat si pentru oricare alta localitate sau judet al Romaniei. Oricine poate avea parte astfel de cele mai eficiente si rentabile servicii de vidanjare, desfundari canale si salubritate.

La calculul preturilor lucrarilor efectuate, avem in vedere urmatorii factori:

• Complexitatea lucrarilor – poate fi vorba de simple igienizari si spalari de spatii si incinte betonate, de decolmatari, denisipari, desfundari de canale, servicii de vidanjare sau alte servicii de salubritate. Gradul de complexitate al lucrarilor determina si pretul final.

• Distanta – in cazul in care serviciile solicitate sunt pentru destinatii exterioare Bucurestiului, se percepe o taxa de transport in functie de distanta pana la obiectiv.

• Periodicitatea lucrarilor – pentru o colaborare de lunga durata, cu societati si persoane fizice care apeleaza in mod constant la serviciile oferite de DinStef Com, oferim reduceri si tarife negociabile.


Preturile pe care le practicam sunt adaptate necesitatilor clientilor nostri. In acest fel, oricine poate regasi solutia rentabila si optima, atunci cand se impune nevoia de igienizare.

In speranta ca vom putea stabili un raport de colaborare avantajos cu firma dumneavoastra, va asteptam cu cele mai profesionale servicii, cu promptitudine, utilaje de ultima generatie si personal specializat. Pentru mai multe informatii despre servicii si preturi aferente, apelati la consultanta pe care v-o oferim, prin sectiunea Contact.

Galerie

galerie Vezi galeria

Oferta servicii

galerie Descarca oferta

Contact

Tel. 021.421.07.91
M. 0744.146.589 / 0731.341.834

E-mail: office@vidanjari-desfundari.ro

Adresa: Str. Margeanului, Numarul 8
Sector 5 / Bucuresti