vidanjari bucuresti
Fb google plus vidanjari

Parc Auto

Parc auto Vidanjari

Compania noastra dispune de autoutilitare eficiente, sigure, de o performanta reala, atat pentru activitatile intreprinse in mediul rural, cat si urban. Cele mai sigure utilaje pe care le detinem pentru serviciide de vidanjare si curatire spatii comerciale si industriale sunt autotutilitarele marca IVECO, model EUROCARGO an fabricat in noiembrie 2006, tip euro. 4, precum si IVECO EUROCARGO cu an de fabricatie 2009, euro 5.

Masinile noastre iubesc orasul, la fel cum si orasul le iubeste pe ele, de aceea sunt autoutilitare atractive si versatile, ce indeplinesc conditiile de eficienta si eco-durabilitate. De altfel, fiecare camion pe care il detinem respecta mediul, oamenii, insa si principiile de functionare si optimizare a spatiilor murdare, mizand pe usurinta de aplicatie pe strazile aglomerate ale oraselor mari.

Functionalitatea autoutilitarelor este imbunatatita constant, elementele de siguranta sunt intocmai, iar designul robusti si fiabil permite o mai buna accesibilitate la canale, spatii murdare si infundate, precum si la spatii verzi sau piscine.
Marca IVECO achizitionata ne-a garantat tehnologie optima, dar si o concentrare asupra costurilor reduse de intrerinere, mizand pe un transport durabil si sigur, de aceea pentru noi acest model respecta oamenii si respecta mediul inconjurator. Gratie flexibilitatii sale, un camion ajunge sa devina un vehicul eficient si un partener de success in orice afacere de tipul vidanjare, salubritate si curatenie.

masina de vidanjare masina de vidanjare masina de vidanjare
     
masina de vidanjare vmasina de vidanjare masina de vidanjare
     
masina de vidanjare masina de vidanjare