vidanjare
Fb vidanjare

Contact

Va stam la dispozitie cu orice informatii legate de serviciile, preturile si avantajele pe care le ofera societatea DinStef Com SRL. Unul din consultantii nostri va poate oferi orice fel de detalii despre tehnica utilizata, despre timpii lucrarilor sau modalitati de plata si posibilitati de colaborare pe termen indelungat.


Suntem orientati catre nevoile clientului si garantam profesionalism si promptitudine in rezolvarea oricaror situatii legate de vidanjari, desfundari si salubritate. Avem ca obiective principale eliminarea deseurilor si apelor uzate, curatare si spalare specializata, vidanjare si desfundare canale la nivel calitativ superior, prin autoutilitare moderne si personal bine instruit si specializat.


In pagina Despre noi puteti afla detalii suplimentare despre obiectul de activitate, pagina Servicii va ofera o lista completa a activitatilor pe care le desfasuram si a lucrarilor pe care le putem executa, iar pentru informatii suplimentare va stam la dispozitie oricand, la numerele de telefon de contact si la adresa de email mentionata. Puteti chiar sa ne vizitati la sediul nostru, pentru a vedea cu proprii ochi dotarile si tehnica de care dispunem. Adresa o regasiti in datele de contact de mai jos.

Date de contact:

SC DINSTEF COM SRL

Adresa:Str. Margeanului, Numarul 8
Sector 5 / Bucuresti

Tel: 021.421.07.91
Mobil: 0744.146.589 sau 0731.341.834

E-mail: office@vidanjari-desfundari.ro